Левски

В Германия не губят надежда за Стаси

Ерцгебирге Ауе ще преследва докрай Станислав Иванов, твърдят в Германия. Макар от „Герена“ да са твърди, че Стаси няма намерение да играе там и предпочита Турция. Тимът от Втора Бундеслига е готов с нова оферта за крилото, след като си е отворил пари за трансфери. Причината е, че до този момент в отбора са привлечени само свободни агенти. Така вече Ерцгебирге може да си позволи исканите от Левски за габровеца 700 000 евро. „Той е универсален. Може да играе и по двете крила, както и в центъра на атаката“, твърдят от Sport-90.de.

 

Първоначално германците са предлагали доста скромна сума на „сините“. Единственият вариант тя да бъде приета е било от сделката да отпадне агентът му Джон Ингълс. Единствено при този вариант на „Герена“ са щели да влязат що-годе прилични пари. Стаси отказал. Ингълс пък бил категоричен, че Иванов не е футболист за толкова скромен отбор. Очаква се развръзката около Станислав да настъпи днес или най-късно утре.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK