Спортист (Св)

В Своге продължават със селекцията

„На първо време все още продължаваме със селекцията. Със сигурност имам нужда от подсилване на състава, по-голяма дълбочина и конкуренция в отделните линии“, коментира треньорът на Спортист (Своге) Ивайло Василев. „До 5 октомври ще бъдем дейни на трансферния пазар, за да вземем още един или двама футболисти и така да създадем нужната конкуренция и дълбочина“, добави той. „Не ми трябваше много време да мисля преди да приеме офертата от Спортист. Хората в града искат да има отбор в професионалния футбол. Целта е да се утвърдим във Втора лига. Нямаме тежест за конкретно класиране.

 

Преди да срещнем Лудогорец в турнира за Купата на България, трябва да елиминираме Свети Никола. За тях нямаме кой знае колко информация, говоря за Свети Никола. Те са непознати. След като си свършим работата, чак тогава може да мислим за домакинството срещу Лудогорец“, завърши Василев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK