Левски

В Левски взимат още двама защитници

През миналата семица Левски се похвали с три нови попълнения, а към тях бе прибавен и Андриан Краев, но селекцията на тима не приключила. На „Герена“ правят всичко възможно, за да подсилят отбора с още двама защитници. „Сините“ търсят ляв и десен бек. Треньорът Георги Тодоров пробва португалец - Клаудиу Тавареш, но той не успя да хване окото му, след като не се представи на ниво в контролата с Витоша (1:1), играна в паузата заради националните отбори. Тодоров е отхвърлил и още няколко от предложените му имена. „Сините“ имат още няколко опиции. Едната от тях са футболисти, които ще дойдат под наем. Това обаче зависи и от селекцията, която правят клубовете, чиято собственост са те.

 

На пазара има играч, който би могъл да свърши работа за конкурент на Ивайло Найденов вдясно. Това е Иван Бандаловски. На "Герена“ обаче са категорични, че той е зачеркнат от тях с дебел маркер. Причината за това е, че вече на няколко пъти отказа да се завърне в Левски. Освен това демонстрира доста близки отношения с тарторите на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца и Росен Петров - Животното. „Ще ни разкъсат, ако го видят на стадиона“, категорични от Левски. Нулеви са и шансовете на Лючезар Балтанов да облече отново синята фланелка. На „Герена“ вече имат доста халфове с идването на Андриан Краев. А Балганов в последно време е и доста далеч от най-добрите си изяви. Той дори се сдоби със статут на резерва преди да бъде освободен от Ботев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK