Ботев Враца Монтана

Никола Спасов: Ботев (Враца) е фаворит срещу нас, за мен този мач не е много специален от останалите

Монтана няма наказани иг­рачи преди гостуването във Враца. Проблеми­те в редиците на тима на Никола Спасов не са се увеличили в сравнение с предиш­ния двубой от първен­ството - този срещу пловдивския Ботев. Твърдо аут са трайно контузените Иван Ми­хов и Росен Кръстев.

„За мен този мач не е много по-специален от останалите. Но е важен за всички нас, защото все пак е дер­би и е с по-друг заряд. Може би за футболис­тите ми е по-важен, но аз не виждам това да си личи. Според мен напрежението би трябвало да бъде по-голямо в Ботев (Вра­ца). Просто защото иг­раят на собствен те­рен. Нормално е да бъдат считани за фа­ворит. И аз мисля, че са лек фаворит. Но ние ще играем за победа­та. Най-важното за нас е този мач да не се загуби, затова ще бъда доволен и на евенту­ално равенство. Не мога да кажа, че Ботев (Bp) е по-силен в една линия и по-слаб в друга. Мисля, че са добре балансирани като от­бор" - заяви за „Мач Телеграф" Никола Спа­сов.

Той коментира и целите пред отбора си. „Амбицията ни е след края на редовния сезон да сме между сед­мото и десетото място, защото по този начин със сигурност остава­ме в групата и избяг­ваме както директното изпадане, така и ба­ражите. Така че надявам се да запазим сегашното си класи­ране. Вярно, че зад нас са отбори като Бо­тев (Пд), Черно море, Славия, които.не се очаква да изпадат. Но ние не трябва да се интересуваме от това, а да печелим точки. Ако продължаваме да го правим, ще оста­нем, без да се инте­ресуваме от това кой е зад нас" - завърши Никола Спасов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK