Етър Велико Търново

Петко Петков: В тежка ситуация сме, но няма да се отказваме

„ЦСКА-1948 игра добре, създаде доста ситуации и ни отбеляза 5 гола. Тежка загуба, ще анализираме грешките. Всеки един от защитниците и хората пред тях направиха грешки. Направихме грешки и пред тяхната врата, заслужавахме да е поне 5:3. Чакаме с нетърпение да се завърнат футболистите с положителни проби, да попълним групата и да имаме повече варианти за състава, защото в момента наистина е тежко.

 

Разбира се, че ме притесняват грешките в защита, макар че след почивката рискувахме с по-офанзивна игра. Не сме дошли да губим с по-малко, на нас ни трябват точки, така че след 3:1 вкарахме още офанзивни играчи. Мачът стана двуостър, а ЦСКА-1924 има доста офанзивни играчи, които успяха да ни отбележат още два гола. За съжаление имахме 5-6 ситуации пред вратата, но не успяхме да вкараме.

 

Дебютантите ни не бяха двама, а петима, защото накрая пуснах и трима юноши на клуба. Това са първи мачове за тези момчета. Ние понесохме доста удари, прекрояваме постоянно защитата. В тежка ситуация сме, но в никакъв случай няма да се отказваме. Момчетата се бориха на терена, но има доста неща за коригиране. За пореден път ще правим нов отбор, ще привличаме още играчи, а всичко това закъсня и процесът на подобрение е бавен. По-лесно нещата се развалят, отколкото се градят. Чака ни доста работа да изградим отбора, дано новите играчи, които пристигат, са с добри качества, за да може да радваме феновете.”

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK