Миньор 1919 (Перник)

Васев бесен след резила: Поемам отговорност! Ще преценя другата седмица какво да правим

Треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев съвсем в реда на нещата бе много разочарован след позорното поражение с 5:1 при визитата на Литекс.

“Разочароващ резултат. Трудно се говори след такъв мач. За мен концентрацията не бе на нужното ниво. Въпреки че през седмицата отборът тренира добре, имаше настроение. Такива подаръци няма и за Коледа. Всеки един от защитниците се изреди да му пресичат пасове. Такива грешки няма и в детските групи. 

"Третият гол в първите минути на второто полувреме още толкова психически ни повлия. Чак последните минути заиграхме, както можем. Аз ще поема отговорността. Срамна загуба. Не искам да виждам да се играе така срамно и бездушно. Лошото при нас е, че вариативността е много малка. Имаме трима основни играчи контузени. Правим принудителни смени до 15-ата минута. Днес Веско Васев излезе поради тежка травма. Нямаме равностойни заместници и поради тази причина се получи този дисбаланс в играта. Но затова тези момчета са в Миньор. Да показват добро лице, когато излязат така наречените титуляри, но днес не го видях.

"Най-много влияят контузиите. Не можем да излезем с най-доброто и отборът да се вдигне. Феновете са абсолютно прави. Поемам отговорността. Ще преценя другата седмица какво да правим”, каза Васев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK