Левски

Официално: Левски обяви нов спонсор

„ПФК Левски“ и застрахователно дружество „Бул инс“ АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество.

 

От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на ЗД „Бул Инс“ АД в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на „ПФК Левски“ ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания с „Бул Инс“.

 

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на „Бул Инс“ застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.

 

Ръководството на „ПФК Левски“ поднася своята благодарност към ЗД „Бул Инс“, което е дългогодишен наш партньор, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK