ЦСКА

Биографията на Димитър Пенев излезе от печат

Официалната автобиография на легендата на българския футбол – Димитър Пенев, е готова. Тепърва предстои пускането на книгата в продажба и официално представяне.

 

Ето какво съобщиха от ЦСКА:

 

Армейци,

 

от печат излезе дългоочакваната биография на една от легендите и емблемите на ЦСКА – Димитър Пенев.

 

В „Стратега“ ще можете да прочетете интересни и неподправени истории от живота и кариерата му – и като футболист, и като треньор. Всичко за живота му, около преминаването му в ЦСКА, около националния отбор, офертата от Интер, за великите сблъсъци на червените срещу големите европейски противници на терена.

 

Всичко това е събрано в 263 страници заедно със спортния журналист Иво Тонков, с който двамата са съавтори на това произведение. Ще намерите и уникални снимки, близо 200, голяма част от тях не са ставали достояние на широката публика.

 

Изданието е в два варианта – с твърди корици. Стандартното е с цена е 24.90 лева, а колекционерското – 27.90, като то е с три уникални пощенски картички с Димитър Пенев и автограф от него.

 

Поръчки за „Стратега“ още преди да е пусната в продажба можете да направите на мейл tonkovsport@gmail.com, като оставите имена на получател, точен адрес на офис на „Еконт“ и телефонен номер. Книгата ще бъде изпратена с наложен платеж.

 

Очаквайте скоро информация за официалното представяне на книгата!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK