Левски

Левски продава по 160 карти на час, фен се похвали с диамантена за 10 бона

Левски продаде 2 700 членски карти за първите 17 часа от кампанията, стартирала в сряда вечерта в 19:14, което прави средно по около 158 карти на час, сочи сайтът за "преброяване на левскарите". Една от тези карти е от "диамантена" и се продава за 10 000 лева, а нейният поръчител Петър Петров се похвали за това във "Фейсбук".

 

Ако продажбата на карти може да бъде изравнена със "сребърния клас", то клубът би трябвало да бъде на печалба с около 200 хиляди лева за по-малко от едно денонощие. Още по време на пресконференцията вчера изпълнителният директор Павел Колев каза, че картите са валидни до 31 декември 2021, а от следващото лято ще започне кампания по подновяването им.

 

 

Както самият той обясни, голяма част от западноевропейските футболни клубове смятат и членските карти при формирането на сезонните си бюджети. "Сините" фенове се мобилизираха масово за втори път през тази година, като в първия случай събраха доста над 2 милиона лева само от дарения.


Някои фейсбук страници дори направиха игра с възнаграждение членска карта при споделяне на публикацията с реклама на кампанията. "100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят" дарява семейна/златна карта на стойност 200 лева:


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK