Партизан (Червен бряг) Левски

Футболистите на Партизан Червен Бряг заплашиха с бойкот, мачът с Левски за Купата е под въпрос

Двубоят между Партизан Червен бряг и Левски от турнира за Купата на България е под въпрос. Причината е, че футболистите не са получили 6 премии и 1 заплата, съобщи FB страницата на клуба. 

 

Ето цялото съобщение: 

В навечерието на престижното домакинство на ПФК ЛЕВСКИ и очертаващия се празник за феновете на футбола в региона, футболистите на "Партизан" пожелаха да информират обществеността за сериозната финансова криза, в която се намира клубът. Към момента натрупаните задължения към играчите се равняват на 6 премии и 1 заплата. Неизплатените суми, а също и липсата на комуникация по въпроса с представителите на Община Червен бряг, пораждат необходимостта от предприемане на крути мерки от страна на футболистите. Считано от днес, тренировъчният процес се преустановява, до изчистване на поне част от задълженията към играчите. В допълнение, футболистите предупреждават, че провеждането на двете домакински срещи, срещу Спартак (Плевен) и Левски (София), също е поставено под въпрос.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK