ЦСКА Лудогорец

Десподов: Не съм предател! От ЦСКА не ме потърсиха

Българският национал Кирил Десподов коментира преминаването си в Лудогорец на организирана пресконференция от разградския шампион. Десподов разкри, че никой от ЦСКА не се е свързвал с него.

 

"За мен ЦСКА ще си остане нещо специално. Играл съм три години там – тази емоция, която са ми давали феновете и клуба, няма да бъде заличена или забравена. Не е приятна ситуацията. Омразата и обидите от феновете ги разбирам. В целия свят се случва. Не съм нито първия, нито последния. В ЦСКА съм играл със сърце и емоция. Животът на футболиста не е лесен. Трябва да взимам правилните решения. Не всичко е така както изглежда отвън. Феновете на ЦСКА не обичат Лудогорец", сподели по темата Десподов.

 

 

"Не се движа с охрана, аз към професионалист. Трябва да затворим темата ЦСКА. Оттам никой не ме потърси дали бих желал да се върна. Не можем да говорим за предателство. Искам да се концентрирам върху Лудогорец", констатира роденият в Кресна флангови футболист.

 

Лудогорец показа голямо уважение към мен. Дали ще играя в събота, треньорът ще прецени. Повече 50% от футболистите ги познавам като стил на игра, а също така съм запознат със стила на игра на Лудогорец. Предстоят ни много хубави мачове в Лига Европа. Трябва да спечелим повечето от тях, за да излезем от групата. Аз не бях играл два месеца и половина официален мач. В последния мач за националния отбор се усети умората в мен. Ще работя, за да вляза в топ форма за възможно най-кратко време."

 

„Няма как да говорим за предателство. Не съм предал никой. Искам да затворим тази тема.“


„Аз избрах номер 11. Роден съм на 11.11 и мисля, че този номер ми носи много късмет.“

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK