Вихрен

Ели Маркес: Буров свири несъществуваща дузпа за Вихрен! Това е просто брутално, не съм виждал такова чудо за толкова много години

От Оборище (Панагюрище) са потресени от съдийството на Димитър Буров по време на мача срещу Вихрен Сандански, който бе загубен с 1:2 като гост от тима.

Треньорът на панагюрци Ели Маркес обяви, че реферът е дал НЕСЪЩЕСТВУВАЩА дузпа за домакините и то без да има никакъв контакт.

"Толкова години вече съм в България и този съдия Буров ми е свирил 6-7 мача. За първи път обаче виждам съдия да дава дузпа без да има абсолютно никакъв контакт в наказателното поле. Той даде дузпа за Вихрен в 93-ата минута и така загубихме. Това е просто брутално", обяви разочарованият Маркес пред Football24.bg.

"Как футболът ни да тръгне нагоре? Всеки говори за промяна, но тази промяна трябва да дойде именно със свирене по правилата. Днес всичко ни се получи, играхме наистина добре. Дойде обаче един човек и подари победата на домакините. С такива съдии няма как да стане. Нека всичко да се решава на терена", добави още специалистът. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK