ЦСКА

Белчев обяви титулярния състав за Клуж

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев коментира предстоящия сблъсък на тима с Клуж от Лига Европа. 

 

Белчев обяви и състава на Клуж, който според него ще излезе на стадион “Васил Левски” в четвъртък, демонстрирайки, че познава добре първия противник на ЦСКА-София в групите на Лига Европа.

 

“Надявам се да изглеждаме по начина, по който изглеждахме срещу БАТЕ и Базел. Да бъдем дисциплинирани и компактни. Да се възползваме от нашите силни страни и от слабите на противника. Трябва да изглеждаме по различен начин в сравнение срещу Берое. Трябва да бъдем дисциплинирани и компактни. Всеки да изпълнява задълженията си добре.

 

 

Клуж е един от солидните отбори. Много често играе в групите на ЛЕ и ШЛ. Техните силни страни са скоростта в предни позиции и добри изпълители при статични положения. Ако им оставим пространства, със сигурност ще имаме неприятности.

 

 

Нашият отборът е подготвен добре. Виждате след мачовете в ЛЕ, че не отпадаме физически, до последно търсим победата. В някои мачове вкарваме голове в последните минути. Където има възможност, ще правим протации. Не се отказваме от трите фронта - Купата, шампионата и Лига Европа. Играчите трябва да излизат и да показват най-доброто. Това е.

 

 

Групата е много тежка. Рома е фаворит, Клуж и Йънг Бойс са солидни и балансирани отбори. Но ние имаме нашите шансове. Знаем си силните и слабите страни. Ще се опитаме да покажем добро лице и ако има възможност, ще излезем от групата.

 

 

Знаем състава на Клуж. Трима защитници са сигурни. Ако Бурка е здрав, той ще е четвъртият. В средата на терена ще има ротация заради продажбата на Бордеану. Запознах футболистите с една част от играта им, утре ще ги запозная с друга. Рондон, Чипчиу и хърватския централен нападател ще са в предни позиции.

 

 

Трябва да накараме противника да се събразява с нас”, каза Белчев, след което коментира представянето на ЦСКА-София в първенството.

 

 

“Разбира се, че ме притеснява. Всеки един резултат, който не е добър, ме притеснява. Вътрешното първенство - дали пропускаме, дали не сме концентрирани в защита - вината е на целия отбор. Но при всички положения ме притеснява.

 

 

Не мисля, че има подценяване във вътрешното първенство. Пропускаме положения и проспиваме моменти в защита. Но много малко ни трябва да направим тази крачка да се върнем на победния път”, добави Стамен Белчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK