Черно море Янтра Габрово

Янтра излиза за чудо, Морето с резерви + вероятни състави

Новият старши треньор на Янтра Габрово Костадин Ангелов демонстрира завиден оптимизъм преди днешния двубой с Черно море от 1/16-финалите за купата на стадион "Христо Ботев".

 

"Аз още не познавам добре играчите. Всички тренират на максимум. Ще се опитам и чрез този мач да опозная футболистите. Ако това да победим Черно море е чудно, значи ние излизаме за чудо. В крайна сметка, ако я няма надеждата, няма и смисъл да се играе мачът. При всички положения надеждата е нещото, което е много важно в спорта. Ние вярваме, че сме способни да победим Черно море, а дали ще се случи, ще видим. Янтра е отбор с голям потенциал. Тим с добър манталитет. Убеден съм, че ще претърпи развитие", категоричен бе опитният специалист.

 

От своя страна наставникът на моряците Илиан Илиев смята да заложи на голяма част от резервите. Той даде почивка на част от основните си състезатели -Виктор Попов, Васил Панайотов, Илиан Илиев и Матиас Курьор, които пропускат двубоя, но се готвят във Варна под ръководството на кондиционния треньор Александър Филипов.

 

Аут за срещата в Габрово са също вратарят Георги Георгиев и бранителят Даниел Димов, които лекуват контузии. В състава се завръща Родриго Енрике, възстановен след травмата в бедрото, която получи в мача срещу Берое. Вчера моряците тренираха в Дряново, където са на лагер.

 

ЯНТРА ГБ: Гошев, К. Иванов, Ив. Г. Иванов, М. Ангелов, Т. Иванов, Върбанов, Ив. Ив. Иванов, Ст. Иванов, Казаков, Хр. Кожухаров, Писаров

 

РЕЗЕРВИ: Н. Георгиев, Ив. Тодоров, Ив. Георгиев, Първанов, Стоименов, Ил. Попов, Гаджалов

 

КОНТУЗЕНИ: Пл. Кожухаров, Мисяк

 

НАКАЗАНИ: няма

 

ТРЕНЬОР: Костадин Ангелов

 

ЧЕРНО МОРЕ: Дичевски, Станчев, Енчев, Янчев, Панов, Велев, Букаси, Касми, Родриго, Леандро, Кики

 

РЕЗЕРВИ: Дюлгеров, Дичев, Д. Ангелов, П. Георгиев, Вилела, Василев Иса

 

КОНТУЗЕНИ: Г. Георгиев, Д. Димов

 

НАКАЗАНИ: няма

 

ТРЕНЬОР: Илиан Илиев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK