Започна ли БФС предизборна битка?

След по-малко от 2 месеца предстои конгрес на БФС, на който трябва да бъде избран и президент на футболната ни централа, пише simitli.info.

Борислав Михайлов подаде оставка преди година,но в БФС май им харесва нещата да са временни. Но това никак не решава многобройните проблеми на родния ни футбол. Официална кандидатура оттам още няма, но е ясно че кандидатът на БФС ще бъде Емил Костадинов. И вече тече скрита предизборна кампания.

Как да си обясним иначе, че в условия на пандемия всички председатели на зонални и областни съвети на БФС пътуваха за решителната евроквалификация на младежкия ни отбор в Полша. Естествено на разноски на футболната ни централа!

Толкова ли бе важно младежите ни да имат подкрепата на тази сериозна "агитка"? И кой плати PCR тестовете им? Та това са близо 40 човека! Едва ли ще получим отговорите на тези въпроси, но е хубаво футболната общественост да знае тези неща, които БФС така удобно премълчава!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK