Пирин Благоевград

Уорън Фийни: Познаваме добре Добруджа, готови сме да покажем срещу тях най-доброто си лице

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели мнението си за предстоящото гостуване на Добруджа от 11-ия кръг на Втора лига пред клубния сайт.

„Ще бъде труден мач. С отбора на Добруджа се познаваме сравнително добре, тъй като играхме приятелски мач по време на подготовката. Те са добър отбор, който показа до момента, че не се съобразява с никого. Ние имаме цел за изпълнение и ще направим всичко по силите ни, за да я изпълним.

Срещу Берое хвърлихме доста сили, но ние сме добре подготвени. Няма да приема извинения, свързани с това, че сме хвърлили всички сили в мача в сряда. Готови сме да покажем най-доброто си лице и в мача за първенството. Това е маратон, който приключва в края на сезона.

Красимир Станоев и Джон Айина бяха заменени в мача за Купата и тяхното участие в мача срещу Дорбуджа остава под въпрос. Медицинският ни щаб работи, за да ги възстанови и да могат да играят. Ако това не се случи – ще търсим други варианти в средата на терена. Вярно е, че имахме някои несполучливи гостувания, но мисля че играчите вече се адаптираха към характеристиките на Втора лига и са напълно готови“, завърши наставникът на „орлетата“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK