Реал Мадрид

Рамос: Това беше чиста дузпа!

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос коментира победата на "белия балет" над Барселона с резултат 3:1. 

 

"Кралският клуб" получи правото да изпълни дузпа при резултат 1:1 за нарушение на Ленгле срещу Рамос. Бранителят не сгреши от бялата точка и вкара изключително важно попадение, което се оказа решаващо. 

 

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира ситуацията след двубоя и заяви, че решението на съдията е било грешно и не е имало дузпа. 

 

"Чиста дузпа! За мен решението е правилно. Съдиите и видеоповторенията са там, за да ни помагат", коментира капитанът на Реал. 

 

""Ел Класико" е уникален двубой. Трябваше да бъдем обединени и не трябваше да мислим за миналите слаби резултати. Щастливи сме от трите точки и тази победа ще ни помогне на емоционално ниво в следващите мачове." 

 

"Трябва да продължим да печелим мачовете си и да запазим положителната енергия в отбора."

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK