Левски

Стоянович идва без дясната си ръка в Левски

Славиша Стоянович ще започне втория си престой начело на Левски без дясната си ръка Небойша Милошевич. Специалистът му бе асистент на "Герена" през есента на 2018 година, а след тоба и в националния отбор на Латвия. Двамата обаче този път няма да работят заедно. Причината е, че Милошевич е част от щаба на Деян Станкович в сръбския гранд Цървена звезда и няма намерение да напуска длъжността си. Преди време Небойша отговаряше за детско-юношеската школа на бившата звезда на Интер в Златибор.

 

Все още не е ясно кои ще бъдат помощници на Стоянович в Левски. В щаба му със сигурност ще влезе Живко Миланов. Възможно е Слабиша да доведе със себе си доверен човек. 50-годишният сърбин със словенски паспорт трябва да пристигне у нас в началото на следващата седмица и да започне да води тренировките на тима от вторник или сряда. Дебютът му ще бъде при домакинството на Локомотив Пловдив, което е на 7 ноември, събота, от 17:30 часа на "Герена".

 

В Сърбия и Словения отразиха новината, че Стоянович е постигнал разбирателство с Наско Сираков отново да поеме Левски. "Славиша се завръща на място, на които имаше успех - старата работа отново е негова", пише espreso.rs и допълва, че се очаква още в понеделник Стоянович да бъде представен официално пред медиите. В разработката дори са изброени играчите на сините, тренирали под негово ръководство през 2018-та година. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK