Пирин Благоевград

Пирин пусна виртуални билети

От ръководството на Пирин Благоевград пуснаха виртуални билети за предстоящия мач с Литекс от първенството на родната ни Втора лига. Срещата е в понеделник и е последното домакинство на орлетата за тази година.

 

„Уважаеми привърженици на Пирин,
 

 

Заради епидемичната обстановка в страната и заповедта на министъра на здравеопазването, няма да бъде допускана публика по стадионите поне до 12-ти ноември 2020 г.
Това означава, че последният домакински двубой за календарната година – срещу Литекс (Ловеч), който ще се проведе на 2-ри ноември, ще се изиграе без присъствието на фенове.
Ние винаги сме разчитали на вашата подкрепа. Тя е била решаваща за безброй победи, окрилявала ни е в трудните моменти, давала ни е сила да продължим в тежки времена.
Знаем, че не можем да бъдем заедно на стадиона, но ви каним да закупите виртуален билет за мача с Литекс и по този начин да заявите своята подкрепа към любимия Пирин! Да дадем криле на нашите „орлета“!
 

Виртуалните билети са на стойност 6, 20 и 50 лева.

Билет за Пирин – Литекс може да закупите и от нашия Фен Магазин в Благоевград!“ -написха в официалната страница на клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK