Левски

Словения застава между Левски и Славиша

Словения може да обърка плановете на Левски за нов треньор. Избор номер 1 на „сините“ се оказа и желан да се завърне отново като селекционер от федерацията на балканската страна. Примож Грива, който води младежите, е на часове от уволнение, твърди сайтът Sio1. Лично шефът на федерацията Раденко Миятович настоява за освобождаването му заради слаби резултати. Предстои този въпрос да бъде обсъждан на заседание на Изпълкома.

 

В Словения имат големи амбиции за младежите си и те са свързани с Евро 2021, което страната ще организира заедно с Унгария. Лично шефът на УЕФА Александър Чеферин лобира за родината си. Той помогна и за набирането на средства за ремонтирането на стадионите в страната. Единственият проблем пред словенците е, че младите им таланти може да се провалят с гръм и трясък. Затова се търси спешно треньор, който да вдигне отбора. Директорът на националните отбори Миран Павлин си пада по гръмките имена като това на Миленко Ачимович. Твърди се обаче, че в полезрението му е и Славиша Стоянович, който обаче е водил и първия отбор на страната и по тази причина може да отхвърли апетитното предложение от федерацията.

 

Стоянович трябваше да дойде у нас в петък, но стана ясно, че ще се забави и е чакан на „Герена“ в понеделник или най-късно вторник. Ако това не се случи, то в Левски ще изпаднат в затруднение и трябва да се насочват към други кандидати.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK