Славия

Мистерия със звезда на Славия

Проблем с младата звезда Филип Кръстев удари по Славия. Както е известно, той е контузен и не е играл мач от месец и половина, като последното му участие беше срещу Монтана (1:2) на 3 октомври. Мистерията с Кръстев е пълна, защото талантът не игра и в контролата с Кариана миналата седмица.

 

„Филип Кръстев трябва да играе срещу Етър. Този мач е много важен за нас, същински финал е“, коментира пред „Мач Телеграф“ шефът на „белите“ Венци Стефанов. „Мениджърът, който се е впил в него, е голямо зло. Дано Филип по-скоро се отърве от него. Да знаете от мен - агентите са по-лоши и от COVID-19. Болестта минава и ловенето оцеляват от нея, докато мениджърите не спират да изстискват футболистите“, добави Стефанов.

 

Предполага се все пак, че днес Филип Кръстев ще бъде в групата на Славия за срещата с Етър. Този мач се явява решителен за „белите“, защото те са предпоследни с едва 7 точки, докато „болярите“ са зад тях с 3 пункта. Последните два тима изпадат директно от елита.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK