Барселона

Гризман: Имам пълната подкрепа на Лео Меси!

Нападателят на Барселона Антоан Гризман даде обширно интервю пред Movistar, в което коментира отношенията си със суперзвездата на "каталунците" Лео Меси. 

 

"Когато дойдох в Барселона, говорих с Лео и той ми каза, че се е ядосал, след като отхвърлих първото предложение на клуба година по-рано. Меси е коментирал публично трансфера ми на "Камп Ноу", но сделката не се осъществи. Той ми сподели, че след като вече сме в един отбор, имам пълната му подкрепа. Усещам я всеки ден. Възхищавам се на Меси и той го знае. Двамата сме в прекрасни отношения".

 

"Приемам критиките. Факт е, че феновете не виждат най-добрия Гризман в момента. Чувствам обаче, че винаги, когато се случи нещо, аз излизам виновен. За половин година работих под ръководството на трима различни треньори и това не е лесно. Трябва ми време да свикна с новата схема и с новите си съотборници." 

 

Гризман коментира и отношенията си с чичо си Ерик Олац, който наскоро нападна Лео Меси. 

 

"Не поддържам никакви отношения с чичо си още от деня, в който се ожених. Поканих го на сватбата ми, но той не дойде. Оттогава не си говорим. Той се изявява пред медиите, защото нито баща ми, нито сестра ми дават интервюта. Това е причината журналистите да звънят на него. Лео знае колко го уважавам. олкото до чичо ми, той не разбира как е устроен съвременният футбол. Журналистите са преиначили думите му. Казах на Лео, че никога не съм коментирал с чичо ми нещо от написаното, дори нямам номера му в WhatsApp".

 

"Щастлив съм в Барселона, всички ме приеха добре. Искам да помагам на отбора. Клубът ми повярва и сега е мой ред да се отплатя за това. Нямам проблеми с никого, искам просто медиите да ме оставят на мира. Надявам се след това интервю журналистите да се успокоят и да спрат да пишат неверни неща за мен. Ако не се появяват измислици за Меси, излизат такива за мен. Всяка сутрин, когато се събудя, чета, че съм искал да си тръгна или че клубът се опитва да ме продаде".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK