ЦСКА

Акрапович: Йънг Бойс ни победи с лесен гол, схемата ни на игра с която излязохме е съвсем оправдана

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че е доволен от представянето на неговия тим въпреки загубата от Йънг Бойс с 0:1. Той призна, че е било важно за "червените" да сменят схемата на игра и похвали възпитаниците си за себераздаването, особено през второто полувреме.

Акрапович допълни, че не прави компромиси с нищо и играят тези футболисти, които най-много заслужават.

"Схемата ни на игра е оправдана. За мен нямаше друг вариант. Футболистите успяха да направят това, което исках. През второто полувреме показахме истинското си лице и доминирахме над съперника. Някои играчи имаха физически проблеми. Съперникът владееше повече топката и ни вкара лесен гол. Не правя компромиси, играят тези, които заслужават. Имахме доста играчи, които имаха физически проблеми и затова не успяхме да отговорим на Йънг Бойс. Важно е за нас да променим схемата на игра. Футболистите вече знаят какво се очаква от тях. Ако искаме да направим хубави неща в бъдеще това е нашата схема на игра", каза Акрапович.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK