Левски

Само 5 останаха под карантина в Левски

На „Герена“ имат сериозен повод за радост, след като само 5 играчи продължават да са под карантина заради COVID-19. Това са футболистите, които бяха с повиквателни за националните отбор без Николай Михайлов, който вече поднови заниманията. Здравко Димитров пък успя да се опази, въпреки че първо бе при мъжете, а после и при младежите, а и на двете места излязоха доста хора с положителни тестове. Така Славиша Стоянович най-сетне се зае по-сериозно с тактика, след като до този момент здрави и заразени правеха най-вече упражнения за подобряване и поддържане на физическата форма. Треньорът на „сините“ търси схемата, с която може да изненада съперниците си. При предишния си престой той заложи на тази, която бе наследил от предшествениците си и единствено правеше промени в изпълнителите. Той се зае да променя нещата едва по време на лагера в Агия Напа, но не успя да ги довърши, след като бе заменен с Георги Дерменджиев.

 

Не е ясно обаче само едно - дали Стоянович ще може да разчита на Станислав Иванов или не. Според запознати Наско Сираков едва ли ще промени мнението си за крилото, ако Иванов не подпише нов договор с клуба. Независимо какво е мнението на Стоянович по този въпрос. Освен това младежкият национал още е под карантина.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK