Левски

Левски изхвърля Илия Димитров заради нарушената карантина

Нападателят Илия Димитров най-вероятно повече няма да играе за Левски, разкриха пред „Мач Телеграф“ от „Герена“. Той си навлече гнева на шефовете, а и на нацията, след като си позволи да нарушава брутално карантината, под която беше поставен, след като се разболя от коронавирус. Припомняме, че бившият съсобственик на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че е видял Илия Димитров да пуши наргиле в „Студентски град“, докато трябва да е под карантина. Отделно според наша информация нападателят е бил спрян за проверка и от полицаи, които са установили, че Илия е нарушил основният закон в битката с пандемията.

 

„Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на Левски заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник. Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България“, това беше официалното становище от Левски след инцидента. От „Герена“ предпочетоха да не споменават името на Илия Димитров, но онзи ден Тити Папазов в прав текст потвърди, че именно нападателят е нарушил карантината.

 

Очаква се юношата на Левски да бъде изваден от групата до края на годината, а след това договорът му да бъде прекратен. Другият вариант е Илия да бъде преотстъпен някъде до края на сезона и повече да не се завърне на „Герена“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK