Арда (Кж)

Среща за селекцията в Арда

Среща за зимната селекция в Арда ще има през тази седмица. Това обяви президентът на клуба Петър Пешев. Той, старши треньорът Николай Киров-Белия и помощникът му Емил Кременлиев за първи път ще обсъждат темата за новите попълнения, които да подсилят тима. Наскоро сините подписаха с бразилския нападател Жуниньо. Очаква се през зимната пауза още двама или трима да подсилят Арда. Това до голяма степен ще зависи и от какви и колко играчи ще бъдат освободени. Белия иска да засили конкуренцията основно в защита и атака. През есента клубът продаде в Гърция - Ксанти, централния си нападател Радослав Василев.

 

"В следващите дни ще имаме среща с Киров и Кременлиев и ще говорим по въпроса да видим какво ни е нужно", сподели Пешев.

 

Както е известно, след пандемията през март Арда преориентира политиката си и започна да залага на повече българи.

 

В Арда ще обсъдят и зимната подготовка. Със сигурност сините ще имат лагер в близкия Момчилград, където често ползват базата. В клуба умуват и за лагер в Турция, където бяха и преди година. "Всичко зависи от обстановката с вируса и ситуацията с пътуванията. Ще чакаме до последно и ще решаваме. Засега сигурно е, че ще имаме един лагер в Момчилград", сподели още шефът на кърджалийци.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK