ЦСКА

Акрапович: Трябва да спечелим и точки, и пари в Румъния

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович коментира предстоящия двубой на своя тим срещу Клуж от Лига Европа. 

 

"Ще играем, за да покажем едно добро ниво и да спечелим точки. Това е винаги моята цел, съжалявам, че не е повече възможно, но всеки мач трябва да се играе с голямо желание и да покажем това, което искам аз, а то е да вземем точки. Засега нямаме здравословни проблеми.

Ние сме ЦСКА, ние сме най-големият отбор в България и искам играчите да показват това. Нямам информация кой ще води Клуж, това е техен проблем, аз не се занимавам с това. Искаме да покажем нашата игра и да спечелим.

 

 

Знаем всички колко мача е играл нашият отбор, нормално е някой играч да е изморен. Може да се наложи да сменя някой футболист, но винаги искам да показваме добра игра.

 

 

По всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не са ми поставени някакви цели от ръководството, но аз си поставям високо такива. Искам отборът да излезе така, както е излизал и в други мачове. Има дно момче, което е при нас, не знам как ще се развият нещата обаче с него", завърши Акрапович.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK