Локомотив София

Илиян Стефанов: Срещу мен има репресивна мярка

'Тема Спорт" потърси за коментар атакуващия халф на Локо София Илиян Стефанов относно решението на клуба да го "замрази" заради некоректно отношение от негова страна.

 

"Появи се една отвратителна лъжа в медиите, че аз съм бил натирен, защото съм мислел за трансфер и главата не ми е била на място. И това е било поводът да ме отстранят от отбора. Тук единственото вярно нещо е моето име. Аз държа на своето достойнство, защото отказах много хубави предложения - огромна сума. И за това нещо аз очаквах да бъда поощрен и добре приет отново. Както всеки един европейски клуб се отнася към тези състезатели с признателност и уважение. Защото аз лично нито за секунда не съм направил действия, които да уронват престижа на клуба и имиджа му. В същото време аз бях уведомен, че ще тренирам сам ще бъда в друга съблекалня. Аз съм показал своята лоялност и нямам абсолютно никакви провинения на терена и извън него. Явно има някаква репресивна мярка срещу мен. Тук има много странно съвпадение, че се появява статията в дадената медия, а клубът, който по принцип винаги излиза с позиция за всякакви неща от този ред, този път не го прави. А аз винаги, във всяка една медийна изява, дори и като младежки национал, съм изказвал своята признателност към ръководството. И реших да остана в Локомотив, а не да приема тези хубави предложения, които получавам. И вместо благодарност на мен ми се връща нож в гърба. Явно има някакви задкулисни действия, които водят до интриги. За мен най-важното си остава Локомотив. Дебело подчертавам, че оставам и искам да помогна на отбора", сподели Стефанов.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK