Пирин Благоевград Струмска слава

Владимир Димитров: Загубихме мача напълно закономерно, Пирин успя да ни победи с класа

Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров съвсем логично бе разочарован след домакинската загуба с 1:2 от Пирин. 

"Съжалявам, но закономерно загубихме. Проспахме първото полувреме. Прекалено респектирани и припряни бяхме. Почти нищо градивно не направихме през първата част. Второто полувреме вкарахме повече агресия, продължихме да търсим гола. В края на мача можеше и да спечелим точка.

Не влизаме концентрирани в мача, не можем да намерим ритъма, но днес имам обяснение за загубата - класата реши мача. Отборът на Пирин от 3 положения вкара 2. Качеството на техните футболисти е доста по-високо от това на нашите и закономерно, след като не можеш да вкараш положеният си, губиш мача. 

Имаме проблеми. Както и Пирин, така и ние. Но двама от най-силните ни футболисти не взеха участие в този мач. Единият с коронавирус, другият със семейни проблеми. Те са изключително ценни за нас, а и ние нямаме тази дълбочина на пейката, за да можем да ги заменим.

Няма напрежение, почиваме последния кръг, след това идва нов полусезон. Ще вземем мерки и като селекция, така че няма нищо притеснително. По време на паузата няма на какво да наблегне, в тези времена нищо не можеш да планираш. Почиваме и мислим за следващия полусезон.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK