Нефтохимик

Бойкот в Нефтохимик

Жесток скандал разтресе Нефтохимик преди гостуването на втория отоор на Лу-догорец в Разград. Срещата е днес от 14,00 часа, а вчера стана ясно, че част от играчите са обявили бойкот за пари. Те са отказали да пътуват за мача и бургазлии ще и злязат само с юноши. При това грозните сцени се разиграха навръх празника на Бургас - Никулден.

 

Новият собственик на клуба Анелия Златкова не успя да преглътне скандала. „Недоумявам това поведение. Става въпрос за професионални футболисти. В крайна сметка тяхната работа е да играят. Този бойкот е крайно неприемлив. Гарантирахме им, че утре (б.р. днес) ще получат парите си. Сега разбирам, че не искат да се качват на автобуса. Времената са трудни, правим всичко възможно да обезпечим клуба, но е необходимо време, докато новите структурни и функционални промени сработят“, коментира тя.

 

„Нужен е повече разум, търпение и толерантност. Ние, като ръководството, го проявяваме, очаквам същото и от играчите. Виждате, че клубове няправо приключват дейност, като цяло има големи проблеми навсякъде. Да носиш екипа на Нефтохимик, освен всичко друго, е и призвание. Добре е футболистите да разберат и това“, завърши тя.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK