Царско село

Разпускат Царско село?

Шефът на Царско село Стойне Манолов и треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо бяха глобени с по 5000 лева след инцидентите на мача между двата тима от 12-ия кръг.

 

 

След мача беше разкрито, че Херо е влизал в съдийската стая и е говорил на висок глас с Владимир Вълков и неговите асистенти. Манолов е глобен с въпросната сума за "нанесени обиди към длъжностни лица". Царско село е глобен с още 3000 лева, заради това, че като домакин е позволил на Херо да влезе без разрешение в съдийската стая.

 

 

"Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори.

 

 

Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора", споделя пред "Мач Телеграф" бесният собственик на "царете".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK