Несебър

Джангъра застана отново начело на Несебър

Третодивизионният Несебър ще започне подготовка на 18-и януари с нов старши треньор. На кормилото на „делфините“ се завръща легендата Николай Русев-Джангъра, а ще му помага един от най-перспективните млади специалисти в региона Павел Колев.

Русев поема тима от Васил Банов, който напусна по свое желание. Пред новия треньорски щаб предстоят много и трудни задачи. Колев беше в щаба и при Васил Банов и освен с мъжкия отбор, се занимава с индивидуална работа на някои от играчите и с подготовка на младите,пише БТА.

Отборът завърши есенния дял на 15-о място с 15 точки, но по-сериозния проблем е финансирането. Играчите и треньорите не са получавали заплати вече пет месеца. Повечето от футболистите са си намерили работа и дори и да играят, няма да могат да тренират пълноценно.Надеждите са в началото на зимната подготовка да бъде изчистена поне една заплата. По отношение на селекцията няма нови имена засега, а напусналите са двама. Патрик Попов премина в Беласица (Петрич), а полузащитникът Али Алиев спира да играе и отива да работи във Франция.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK