Вихрен (Сандански)

Вихрен стартира с мисъл за Втора лига

Водосвет за здраве и късмет бе отслужен вчера преди първата тренировка на отбора. След това старши треньорът Здравко Лазаров изведе всички налични футболисти на заниманието, което се проведе на изкуствения терен на базата в Сандански. Трима са новите играчи в отбора, като още в края на миналата година те се разбраха с ръководството на Вихрен. Димитър Макриев, Иван Макриев и Димитър Благов ще носят зелената фланелка през пролетния дял на първенството в Югозападната Трета лига (б.а. - Вихрен е 4-ти, на 2 точки от върха). Напусналите футболисти са Димитър Калчев и Димитър Пангев. 

 

"Селекцията е отворен процес и ако има нещо, което смятаме, че ще ни помогне в борбата за влизане в елита на българския футбол, ще го привлечем", сподели Здравко Лазаров преди старта на подготовката. Той допълни още, че се надява в края на първенството целта да е изпълнена и Вихрен да е там, където му е мястото.

 

Подготовката ще се проведе изцяло в Сандански, като до старта на първенството са договорени следните контроли: 23.01 - с Пирин ГД, 27.01 - с Пирин Бл, 30.01 - с Миньор Пк, 03.02 - с Марек, 10.02 - с Пирин Рз, 13.02 -с Левски Лом.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK