Янтра Габрово

Янтра привлече Владимир Мичев

Втородивизионният Янтра започна подготовка за пролетния полусезон. Преди първата тренировка за годината беше отслужен водосвет за здраве и успех. След това тимът проведе бегово занимание на заснежения стадион "Христо Ботев", в което се включиха и треньорите Костадин Ангелов и Танчо Калпаков.

 

По собствено желание с отбора се разделят Ивайло Григоров и Иво Георгиев. Подготовката не започнаха и трайно контузените Емил Колев и Пламен Кожухаров. Необичайната и рядко срещана травма на ходилото продължава да тормози капитана на Янтра и на него ще му бъде необходима по-дълга почивка за възстановяване.

 

С габровци започна тренировки опитният Владимир Мичев (дългогодишен футболист на Монтана), който беше основен играч на прекратилия участието си в групата тим на Кариана Ерден. Няколко момчета са на проби. 

 

 

Преди първата тренировка футболистите направиха задължителните ежемесечни ко-вид тестове. В следващите дни играчите ще минат по групи и през медицински изследвания във Велико Търново. На този етап са планирани пет контролни срещи. Първата от тях е в събота срещу Берое в Стара Загора.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK