ЦСКА

Пеняранда получава последен шанс

Адалберто Пеняранда ще получи още един шанс в ЦСКА, научи „Мач Телеграф“. Националът на Венецуела не е по-мирисвал терен, откакто Бруно Акрапович пое „червените“, като изрусеният нападател дори не влиза в групата на отбора. Самият треньор заяви троснато на въпрос, че при него играят само футболисти, които се влагат. Босненецът е бил решил твърдо, че Пеняранда не се вписва не толкова в схемата му, колкото в строгите му изисквания за колективна игра и пълно подчинение на тима. футболистът на Уотфорд го изнервял с индивидуалната си игра, излишното задържане на топката и неумението на взима правилни решения в напечените моменти.

 

Бруно Акрапович обаче е бил склонен от шефовете да даде последен шанс на Пеняранда по време на подготовката. При положение, че преглътне егото си и се подчини изцяло на тактическите задачи, той ще получи шанс да остане на „Армията“ и през пролетта. За южноамериканеца ще се реши непосредствено преди рестарта на първенството, като последната дума ще е на треньора. Няма да е изненада, ако Пеняранда напусне ЦСКА, тъй като няма да бъде част от плановете на щаба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK