Ливърпул

Бивш играч на Сити: Милнър е като Ибра и може да играе до 40!

Бившият сътоброник на Джеймс Милнър в Ман Сити Майка Ричардс засипа с похвали полузащитника на Ливърпул и го сравни със Златан Ибрахимович. 

 

Милнър вече е на 35-годишна възраст, но все още не мисли за отказване. 

 

"Когато ме попитат за нивото на професионализъм, към което всеки футболист трябва да се придържа, винаги давам него за пример. Той не пие алкохол и е в по-добра физическа форма от мен в най-силните ми години", коментира Ричардс. 

 

"Той не мисли за спиране. Джеймс напусна Сити в посока Ливърпул през 2015-та година, за да получи повече игрово време, и все още се стреми към това." 

 

"Той е като Златан Ибрахимович, един от тези футболисти, които просто продължават напред. Мисля, че Милнър може да играе във Висшата лига до 40-годишна възраст." 

 

"Мисленето му е изумително, той никога не почива. Заедно спечелихме Висшата лига със Сити през 2012, но имаше периоди, в които нещата не се развиваха по най-добрия начин за нас. Милнър беше един от хората, които мотивираше останалите." 

 

"Джеймс е пример за подражание за всички!"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK