Дунав

Дунав се готви усилено в домашни условия

Младият състав на „Дунав“ тренира усилено в домашни условия на стадиона в русенския квартал „Здравец“, спазвайки противоепидемичните мерки. Подготовката за пролетния полусезон върви по план с наличните футболисти, от които предстои треньорският тандем Мартин Цирков – Ивайло Кирилов да избистри основната група.

 

Мартин Иванов, Мартин Ангелов и Искрен Анчев вече не са част от отбора. Ръководството и треньорският щаб на русенския клуб желае успехи на тримата младежи в следващите им начинания.

 

Към подготовката се присъедини 21-годишният бивш юноша на „Драконите“ Томислав Бучков, който се очаква да засили конкуренцията в халфовата линия на отбора.

 

Предвидени са 6 контроли срещу съперници от региона. На 23 януари русенският тим гостува на „Дунав“ Сливо поле, на 27 януари – в Горна Оряховица на местния „Локомотив“, на 30 януари приема „Шумен 2007“, на 6 февруари – „Спартак“ Плевен, на 13 февруари – „Черноломец 1919“ Попово, а на 20 февруари – отново в Русе среща „Кубрат 2016“.

 

Според предварителната програма „Дунав“ стартира пролетния полусезон в Североизточната Трета лига с домакинство на „Ботев“ Нови пазар на 27 февруари 2021 г.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK