Черноломец (П)

Черноломец (Попово) започва тренировки в края на седмицата

Футболистите на „Черноломец“(Попово) започват в края на седмицата подготовка за пролетният дял от първенството в Трета лига – Североизточна аматьорска група.

 

На 24 януари е предвидена първата тренировка на градския стадион в спортния комплекс в Попово. За сега в тима е привлечен нападателя Тихомир Кънев – бивш юноша на „Етър“ (Велико Търново), който през есента се състезава с екипа на ФК“Севлиево“. С отбелязаните 16 попадения Тихомир Кънев води в класацията на голмайсторите в Северозападната трета лига. Освен на терена той ще бъде и част от треньорския екип в школата на футболният клуб, подготвяща младите таланти от детско-юношеската формация на „Черноломец“ (Попово).

 

Отбора напусна нападателя Мехмед Сабри – бивша юноша на „Лудогорец“ (Разград), който предпочете през пролетта да играе в тима на „Спартак“ (Варна).

 

В пред подготвителната подготовка се очакват и нови състезатели да заиграят с фланелката на „Черноломец“ (Попово), но кои ще останат за пролетният шампионат ще реши треньорския щаб на отбора.

 

Според треньора Диян Кирилов по време на зимната си подготовка „Черноломец“ (Попово) ще изиграе общо четири контролни срещи, като съперниците в тях вече са договорени и ясни:

На 31 януари (неделя) на градския стадион в Попово: с „Академик“ (Свищов)

На 6 февруари (събота) на градския стадион в Попово: със „Светкавица“ (Търговище)

На 13 февруари (събота) в Русе: с „Дунав“ (Русе)

На 21 февруари (неделя) на градския стадион в Попово: със „Спартак“ (Варна)

 

Салим  САЛИХ – Шумен  

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK