Несебър

Джангъра поведе Несебър с обещание за пари

Т1ретодивизионният Несебър започна зимна подготовка с надежда най-после финансовите проблеми да бъдат решени. Играчите посрещнаха Коледните и новогодишни празници, без да получат 5 месечни възнаграждения. Сега президентът на клуба Георги Маринов е обявил, че до края на януари ще бъде изплатена една заплата. При гласуването на новия общински бюджет за 2021-ва година било предвидено решаване на проблема и през март ще се изчистят всички задължения.

 

През пролетта съставът ще бъде воден от легендата Николай Русев-Джангъра с помощник бившия централен защитник на Несебър, Нефтохимик и Черноморец (Бургас) Павел Колев.

 

С отбора се разделиха петима футболисти. Близнаците Пламен и Теодор Иванови вече са в Дунав, централният нападател Патрик Попов е на проби в Беласица и почти сигурно ще остане там. Али Алиев и Мехмед Хамид се отказват от футбола и заминават за франция, където са си намерили работа.

 

В тима се завръща от Нефтохимик централният бранител Али Ахмед, който през есента игра в Бургас. От Швеция идва и полузащитникът Никола Га-вов. Проби започна юношата на Черноморец (Бургас) Иван Тодоров. 23-го-дишният играч от атаката почти сигурно ще остане, защото впечатлява с бързина и добро пласиране.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK