Нефтохимик

В Бургас така чаканото чудо дойде, Нефтохимик договори нови играчи и намери пари за оцеляване

Нефтохимик противно на очакванията не само ще стартира втория полусезон във Втора лига, но и ще се подсили подобаващо, като целта пред тима ще бъде оставане във Втора лига, пишат колегите от Novapress.

Oтборът е само на две точки от спасителното място, което е заемано от Янтра (Габрово), а въпреки финансовите неволи през изминалия полусезон отборът се очаква да се изправи на крака.


Според последни информации треньорът на тима Диян Дончев вече е провел разговори с няколко доста сериозни имена за Втора лига и е получил принципното им съгласие да се присъединят към тима през идната седмица.

Община Бургас пък ще подаде ръка на отбора и ще помогне на "шейховете" да се преборят за така желаното оставане в групата.

Финансиране е намерено, а параметрите ще бъдат нормални за тим от втория ешалон и се очаква да няма проблеми с плащанията.

Очаква се през идната седмица футболистите, които са договорени, постепенно да започнат да акостират на стадион "Лазур", така че да се оформи изцяло нов тим, който ще гони спасение.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK