ЦСКА

Акрапович: Засега Соу остава!

Треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович коментира представянето на своя тим при победата над Струмска слава с 4:0.. Специалистът добави, че червените не са несериозен отбор и имат план “Б” и “С” при продажба на Али Соу или някой друг основен състезател.

“Доволен съм от отношението на всеки един играч, включително и на тези, които влязоха през второто полувреме. Най-вече от пресата. Влязохме много сериозно в мача и продължихме така до края. Вкарахме хубави голове. Няма как да не съм доволен.

Това е начинът и стилът на игра. Колкото е възможно да персираме противника. Да го принудим да направи грешка и да получим ситуация един на един, за да вкараме гол.

Има още три седмици да надграждаме. Днес противникът нямаше нито един шанс, дори не влизаше в нашата половина. Така че трябва да изчакаме още и да работим още, за да станем по-добри.

Когато влязоха свежи играчи, нямаше разлика и доминирахме. Има играчи, които искат да са сред титулярите. Работят сериозно, за да ме затруднят при избора.

Надявам се да виждам младите по-често в игра и някой от тях да направи крачка към първия отбор. Ще им давам шанс да се доказват. Доволен съм и мисля, че имат качества”, каза Акрапович, след което коментира евентуалната продажба на Али Соу или друг основен футболист.

“Сега няма пордажба на Али Соу. Игра добре, тренира добре. Това е. Имаме план “Б” и план “С”. Не сме несериозен отбор. Ако продадем някой, ще има качествен заместник. Засега няма такова нещо и ще се радвам да работя с тези играчи”, допълни босненският специалист, който подкрепи Ивайло Петев, избран за селекционер на родината му.

“Петев е много добър, качествен човек. Трябва да му дам подкрепа така, както той ми даваше подкрепа на мен. Телефонът му бе отворен 24 часа за мен, казваше ми някои неща, които ми помагаха. Пожелавам му успех.

Събличанията са тотални глупости. Медиите понякога прекаляват. Да се дава мнение преди някой да свърши работа - това е несериозно. На всеки трябва да се дава  време. Никой не може да оправи нещата с магическа пръчка. Така и на него му трябва време. Не ми беше трудно да откажа на Босна. Почувствах, че тази работа сега ми дава удоволствие. Искам да работя всеки ден, а там нещата са по друг начин”, завърши Акрапович.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK