Барселона ПСЖ

Canal + разкри, че цялото семейство на Меси е започнало да учи френски език

Журналистът Жофроа Гатерие от "Canal +" разкри, че всички в семейството на Лео Меси са започнали да изучават френски език, което засили слуховете, че аржентинецът ще напусне "Камп Ноу" в посока ПСЖ. 

 

Договорът на Меси изтича в края на сезона и той може да преговаря с други клубове и според последните информации аржентинецът е много близо до споразумение с френския гранд. 

 

“Меси, жена му и децата им вече учат френски - разкри журналистът. - За какво му е на Лео да учи френски, ако ще ходи в Ман Сити? Няма логика. Получих тази информация от сигурен източник и съм убеден, че е вярна”, напуса Гатерие.

 

От "Камп Ноу" могат да се окажат принудени да се разделят с Меси, защото отборът се намира в тежко финансово състояние и според някои информации е заплашен от фалит. Според публикация на "Ел Мундо" дълговете на "каталунците" възлизат на 1,173 милиона евро, като 730 милиона от тях са дължими в краткострочен период. 266 милиона трябва да бъдат върнати до 30 юни. Меси, от своя страна, прибира най-високата заплата в клуба. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK