Мълния (Климент) Суворово

В контрола Мълния (Климент) победи като гост Суворово

Футболистите на „Мълния“(Климент) е сред водещите отбори в Северна „А“ ОФГ – Шумен. През есенният дял от първенството тима беше безспорен лидер в групата, но загубата от „Никола Козлево“ в последния кръг остави отбора на втора позиция. Ръководството на футболния клуб си е поставило за цел бързо да възстанови лидерството си още в първите мачове от пролетта. Затова и подготовката започна отрано, въпреки лошите метеорологични условия през зимата. В първата контрола със „Суворово“(Суворово) - лидера на „А“ ОФГ – Варна младите футболисти от лудогорието се представиха достойно, като постигнаха победа с 4:3. Още в първата част „Мълния“(Климент) взе солидна преднина – 0:3 с головете на Емран Закир, Сонер Еюб и Расим Нурханов.

 

През втората част отпускане в редиците на гостите позволи на домакините да се развихрят и отбележат 3 гола. Нов гол за гостите на Айхан Ведат сложи край на спора на футболния терен – 3:4.

 

За края на тази седмица се предвижда нова контрола с тима на „Провадия“, който също е сред лидерите на „А“ ОФГ – Варна, на второ място в есенното класиране – на една точка след лидера „Суворово“. Двубоят ще е на 7 февруари (неделя) от 13,00 часа в Климент.

 

Салим  САЛИХ – ШУМЕН

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK