Устрем (Дончево)

Устрем (Дончево) с две победи в контролите в Царева ливада

Футболистите на „Устрем“(Дончево) бяха на четиридневен лагер в Царева ливада, област Габрово. Ръководството на футболният клуб, който се представя успешно в Трета лига – Североизточна аматьорска група освен на физическата подготовка уреди и две контроли. В първата с лидера на област Габрово – „Балкан“ (Плачковци) и домакините - „Боруна“ (Царева ливада).

 

Срещу лидера на област Габрово „Балкан“ (Плачковци) добруджанци се представиха успешно. В първата част символичните домакини от Плачковци доста затрудниха гостите от Дончево, но във вратите на двата тима бяха реализирани само по едно попадение – 1:1. Втората част премина под диктовката на „Устрем“(Дончево), които реализираха нови 4 гола във вратата на „Балкан“(Плачковци) за крайното 5:2.

 

В неделния ден се проведе втората контрола с тима на домакините „Боруна“ (Царева ливада), които са на 6 място в Регионалната футболна група – Габрово.

 

„Устрем“(Дончево) постигна втора победа с 1:2, като на полувремето добруджанци водеха с 0:1 с гола на Георги Георгиев. В началото на втората част футболистите на Царева ливада изравниха резултата чрез Цветомир Георгиев. В края на контролата отново Георги Георгиев заби топката в мрежата на домакините и донесе победата на „Устрем“(Дончево). В тима на „Боруна“(Царева ливада) игра бивш футболист на „Волов“(Шумен) и „Скрита сила“(Мъдрево) – Мирослав Иванов.

 

Димитър Димитров – треньор на „Устрем“(Дончево): Много съм доволен от представянето на нашите момчетата. Двете контроли са много полезни за нас. „Балкан“(Плачковци) са първенци в областната група в Габрово, а тима на домакините „Боруна“(Царева ливада) е също напред в есенното класиране. В голяма част от двете  контроли играта беше равностойна, но все пак ние сме в една група по-нагоре което може би си каза думата за крайния ни успех. На 27 февруари (събота) от 14,00 ч. започваме срещите от пролетта с местно добруджанско дерби с тима на „Септември 98“ в Тервел.

 

 

САЛИМ  САЛИХ - ШУМЕН

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK