Левски

Левски удря на камък с отбори за излишните

Левски събра 29 играчи и се запуши на няколко постове, но в този момент на „Герена“ не могат да се справят с този въпрос, който може да доведе до сериозни проблеми в съблекалнята. „Сините“ се бавят с преотстъпването на футболистите, които рядко попадат в сметките на Славиша Стоянович. Треньорът обяви, че ще обяви имената им на Наско Сираков, но до този момент „сините“ не са се разделили с нито един играч. Изключение прави Петър Иванов, който не води подготовка с отбора, но пък се прибра в София от Бургас, където бе даден под наем на Нефтохимик. Там обаче бе изгонен от квартирата си заради неплатен наем, а се оказа и излишен при извършената треньорска рокада. Сега бе пратен в Своге, където имаха нужда от още един вратар.

 

На този етап обаче на „Герена“ удрят на камък с отборите, където би могло да пратят до лятото футболисти под наем. Те или искат такива, от които Стоянович не иска да се откаже, или не могат да гарантират, че кадрите на Левски ще бъдат титуляри. Последното е важно изискване от страна на „сините“, за да може играчите им да се развиват, а Стоянович да ги държи под око. Очаква се развръзката да настъпи в близките дни, защото няма много време до затварянето на пазара у нас. Това ще се случи на 28 февруари.

 

"Мач Телеграф"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK