Левски Царско село

Левски с интерес към двама от Царско село

От Левски ще следят внимателно изяви на двама младоци, които се появиха в полезрението на клубовете през тази пролет. Става въпрос за футболисти на Царско село, съобщава „Мач Телеграф“. Първият от тях е Димитър Костадинов, който бе привлечен от Септември. Той започна да се справя почти отлично като титуляр под ръководството на Любослав Пенев.

 

 

Освен това, „сините“ ще внимават и за изявите на Хари Денков. Последният е техен юноша, но си тръгна от „Герена“, след като сметна, че там не му дават достатъчно възможност за изява. По-късно Денков премина и през „Овча купел“, за да се озове в крайна сметка в Царско село.

 

 

Приоритет, разбира се, на „Герена“ ще имат собствените юноши, но клубът също така се оглежда и за други талантливи млади футболисти, които могат да донесат дивиденти в бъдеще. Както е известно, Стоянович има условие да въведе в отбора поне трима играчи от юношите до 19 години и двама от тези до 17.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK