Спортист - Своге

Отбор от елита забеляза добрата работа в Спортист (Своге) и прояви интерес към младия им треньор

Елитен отбор е хвърлил око на треньора на Спортист (Своге) Ивайло Василев. Става въпрос за тим, който е в долната половина на таблицата.

Младият специалист прави фурор начело на "шоколадите" и отборът му към днешна дата се очертава като фаворит за място, за бараж.

Той пое отбора в труден период за Спортист, но в крайна сметка успя "в движение" да го вдигне на крака и да го превърне от потенциален изпадащ до претендент за челните места.

В последния кръг отборът от Своге смачка с 5:1 Миньор (Перник) на Христо Янев, а сега пред отбора предстои мач срещу Добруджа.

Василев е на 32 години и е работил в школите на Славия и ДИТ, а освен това има и период като помощник-треньор на Спартак (Плевен) във Втора лига.

На практика Спортист е неговото първо поприще като старши-треньор в мъжки футбол.

Ако поеме отбор от елита то вероятно ще трябва да има и лицензоносител заради липсата на Про лиценз на младия специалист, но по-всяка вероятност той ще си довърши сезона в отбора на Спортист, където нещата вървят повече от добре и едва от лятото ще мисли за бъдещето си. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK