Спартак (Варна)

Спартак (Вн): Целта ни е да се утвърдим във Втора лига

Старши треньорът на Спартак Варна Васил Петров изрази увереност, че напролет тимът ще задържи аванса си от 5 точки пред втория Черноморец Балчик и ще се върне при професионалистите. В неделя, в първия пролетен кръг, соколите приемат Шумен.

 

"Наясно съм с основното ядро от 17-18 футболисти. Исках да имам повече от един футболист на всеки пост и се получи. От това ядро, което визирам, никой няма запазено място сред титулярите. Целта е Спартак да играе по един и същи начин с тези, които започват мача, и тези, които по-късно се включват в игра. Дори тези, които влизат на терена в хода на срещите, да вдигат още нивото", каза наставникът. Наказани за мача с Шумен са лидерите Янаки Смирнов и Янчо Андреев.

 

"Убеден съм, че напролет ще бъдем по-можещи и по-продуктивни. Искам да продължим да играем атакуващо, агресивно и комбинативно. Нашата сила ще са тактическата дисциплина, колективното себераздаване, атаката и концентрацията. Вярвам, че ще удържим върха и ще се завърнем във Втора лига със стил. Целта е да сме зависими от самите себе си. Важно ще бъде за Спартак да се утвърди във втория ешелон, а не да трепери за мястото си. Не отива на клуб с име като Спартак да влиза и излиза от професионалния футбол", пожела си Петров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK