Лудогорец

Лудогорец взима Серджо Пад още сега

Вратарят Серджо Пад може да е изиграл последния си мач за Грьонинген и да финализира своето преминаване в Лудогорец в оставащите часове до края на трансферния прозорец в България. Това призна самият нидерландски страж пред ESPN.

 

„Все още има шанс трансферът ми в Лудогорец да стане още сега. Трансферният пазар в България е отворен малко по-дълго. Сега зависи от Грьонинген какво ще се случи по-нататък. Ръководството трябва да реши дали офертата на Лудогорец е достатъчно добра, за да ме пусне сега“, коментира Пад. „Нямам влияние върху това и не знам нищо повече. Не знам каква е сумата, която Грьонинген иска. Нямам идея каква трансферна сума желаят за мен“, добави вратарят.

 

30-годишният вратар има предварителен договор с Лудогорец, който влиза в сила от лятото, но ако двата клуба постигнат сделка, той може да премине в българския шампион още сега. Причината за новата оферта на „орлите“ е ясна -слабата форма, в която се намира бразилският вратар Ренан, който сбърка два пъти на „Лаута“ при загубата с 2:3 от Локо (Пд).

 

Иначе темата за бъдещето на Серджо Пад бе коментирана и от старши треньора на Грьонинген Дани Буйс: „Моята позиция е много проста: разбира се, надявам се Пад да завърши сезона с нас, но ако трансферът е необходим за финансовото състояние на клуба, тогава аз ще приема това решение като треньор. Техническият директор на Грьонинген Марк-Ян Фледерус сподели: „Обадиха ни се от Лудогорец. В този момент казах, че не искаме да преговаряме. Интересува ни само, ако има официална оферта. След това трябва да го обсъдим вътрешно. Може би Серджо ще играе за нас и през уикенда и след това ще видим какво ще се случи. Цялата информация трябва да е поставена на масата. Трябва да помислим от всички гледни точки - финансови и спортни“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK