ЦСКА 1948

Балъков: Играем всеки мач за победа

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира предстоящия сблъсък на тима срещу Левски. 

 

“Не си спомням мача първия полусезон, ние се готвим за идния. Ние сме разучили Левски, както те нас са ни разучили. Знаем къде да силните страни на съперника и ние ще се опитаме да се взползваме. Левски играят задружно, компактни са и се борят до последната секунда за всяка точка. Ние искаме всеки мач да играем за победа”, започна Балъков.

 

Мениджърът също така смята, че е време да се приключи темата с Мартин Камбуров и неговото напускане на клуба. Балъков също така съжалява, че Кирил Котев вече няма да е спортен директор.

 

 

“Камбуров вече не е при нас, време е да приключим темата. Той е гарант за голове, така че от тази гледна точка ни липсва много. Знаете философията на тоя клуб. Млади футболисти, които да се доказват. Нещо, което дълги години не се е правило, ние го правим сега. При нас се разчита на всички - от първия до последния, ако са здрави. Нормално е да има промени в мачовете, но разчитаме на всички футболисти”.

 

“Решението на Кирил Котев е лично негово. Аз с него съм работил професионално и съжалявам, че няма да продължим, но това е решението му. Засега няма да има заместник, функцията ще я разделяме общо”.

 

 

“За нас най-добре е да бъде равен мачът между Лудогорец и ЦСКА-София. Очаквам да стане хубав двубой”.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK